قیمت سوله در سال ۱۴۰۱ چقدره؟
هزینه ساخت سوله در سال ۱۴۰۱ را در این مقاله در سال جاری قصد داریم بررسی کنیم. خواندن این مقاله به شما کمک می کند که در ساخت سوله در سال جاری و انتخاب شرکت های سوله سازی، دقیق تر عمل کنید و دچار ضرر و زیان نشوید. و شما را با مواردی آشنا خواهیم کرد که بتوانید برآورد هزینه ای برای سوله خود داشته باشید.
برای برآورد قیمت ساخت سوله در سال ۱۴۰۱ باید عوامل مختلفی اعم از مصالح، قیمت متریال به روز، وزن متریال و… را در نظر بگیرید و قیمت متریال در آن روز تاثیر مستقیمی بر هزینه ساخت سوله دارد. اساسا قیمت آهن آلات به روز می باشد و در نتیجه هزینه های نهایی براساس روز است. مثلا در یک سری از مناطق با توجه به بالا بودن میزان بار برف و باران و باد نیاز به ساخت سوله ای با استحکام بیشتر است که نیاز به استفاده فلز بیشتری است. که در نهایت قیمت تمام شده آن بیشتر خواهد بود. باید قیمت ساخت سوله معقول باشد و هرگاه کمتر از حد معمول گفته شود باید شک کنید.
هر چقدر ابعاد سوله (طول، ارتفاع و دهانه سوله) بیشتر باشد و در کار هر چقدر مساحت آن بیشتر باشد نیاز است که متریال بیشتری استفاده شود و وزن متریال بیشتری لازم است و در نتیجه قیمت ساخت سوله هم افزایش پیدا می کند. در کل برای اینکه سوله محاسبات صحیح و استانداردی داشته باشد نیاز است که سازمان نظام مهندسی اندازه ها را تائید کند. و اگر سازه ای استاندارد نباشد اولا گرفتن مجوز برای آن سوله سخت است، دوما ممکن است در زلزله یا باد و باران و برف دچار آسیب جدی شود. پس عاقلانه تر این است که تمامی مراحل به صورت مهندسی و با اطمینان خاطر، طی شود. استاندارد سازی در بحث سوله سازی تنها مربوط به اندازه ها نیست و شامل موارد دیگری از قبیل کیفیت جوشکاری، اتصالات استاندارد(پیچ و مهره های استاندارد استفاده شود)، رنگ آمیزی مناسب می باشد.
بیشتر بدانید: پیشنهاد میشود حتما مقاله سوله سبک را مطالعه بفرماید.
برای برآورد هزینه ساخت سوله در سال ۱۴۰۱ به چند گزینه دقت کنید:
- افزایش دستمزد کارگران در سال جاری( جوشکار، بتن کار، رنگ کار و…)
- افزایش قیمت متریال اولیه در سال جاری (میلگرد، لوله، ورق، تیرآهن و فولاد و..)
- افزایش قیمت متریال ثانویه در سال جاری (پشم شیشه،ساندویچ پانل دیواری و سقفی، فوم و …)
- ابعاد مهندسی سوله (ارتفاع سوله به طور استاندارد ۶ متر است ولی هرچقدر ارتفاع بیشتر شود سوله سنگین تر شده و هزینه ها بیشتر می شود. عرض و یا دهانه سوله به طور تقریبی ۲۰ الی ۲۵ متر است. که هر چقدر این میزان بیشتر شود سوله سنگین تر شده و هزینه ها بیشتر می شود.)
- نوع سوله (نوع سوله ای که انتخاب می کنید در هزینه آن تاثیرگذار است. مثلا ساخت سوله خرپایی از لحاظ قیمت و مقاومت از بقیه انواع سوله ها برتری بیشتری دارد و در مقابل باد و برف و باران مقاومت بالایی دارد. این سوله چون سبک تر است با هزینه کمتری ساخته می شود).
- کاربری سوله
- نوع خاک منطقه (اگر خاک سست باشد باید اول مقاوم سازی شود که این خود هزینه ای جدا دارد)
- طراحی سوله
- تعداد طبقات سوله
- بار برف و باران و باد منطقه
- بارهای مرده و زنده سوله
- بار جرثقیل ( وجود جرثقیل سقفی باعث ازدیاد وزن سازه می شود.)
- پوشش سقف (شامل ورق های رنگی، گالوانیزه، ساندویچ پانل)
- پوشش دیوار (شامل بلوک، ساندویچ پانل دیواری، ورق های UPVC، آجر دو طرف نما، آجر معمولی و یا انواع سنگ و سرامیک به درخواست مشتری)
- متریال پنجره ها
- هزینه حمل تجهیزات
- کف سازی
پوشش دیوار ها شامل مواردی می شود مثل : بلوک، آجر معمولی، آجر دو طرف نما، سفال، ساندویچ پانل های دیواری، UPVC دیواری و… می باشد.
قرارداد ساخت سوله در سال ۱۴۰۱ :
در مفاد قرارداد وزن ساخت تمام متریال مصرفی و هزینه ها دقیق باید ذکر شود. و تمامی موارد جانبی اعم از وال پست، بادبند، فریم سقف و… در قرارداد آورده شود. باید توجه کنید که اگر این موارد جانبی ذکر نشود ممکن است با قیمت پایین تر قرارداد ببندید ولی در نهایت متضرر خواهید شد و دوباره این متریال را باید تهیه شود و هزینه جداگانه ای بپردازید.( تمامی مقاطع این متریال در دفترچه محاسبات و نقشه اجرایی قید شده است.)
استعلام قیمت ساخت سوله:
شرکت صنعتی مبتکرسازان با سابقه تجربه بالا در صنعت مدرن سوله سازی و با بهره گیری از تیم مهندسین و کادر مجرب و حرفه ای همواره از صفر تا صد کار را کنار شما خواهد بود و برای استعلام قیمت سوله و همچنین مشاوره انواع سوله برای مناطق مختلف ایران میتوانید با مشاورین گروه صنعتی مبتکرسازان در ارتباط باشید.